Bamboe & kurk vloeren assortiment

Een kurkvloer is de perfecte vloer als u zoekt naar een duurzame, natuurlijke en warmte-isolerende vloer. Het is anti-allergisch, antistatisch, geluiddempend en voelt zacht aan. Een bamboe vloer is een heel bijzondere vloer. Zo is bamboe heel hard: maar liefst twee keer zo sterk als normaal eiken. Hierdoor is het geschikt voor intensief gebruik en het blijft bij goed onderhoud zeker 30 jaar mooi.

Meer informatie volgt hieronder

Kurkvloer

Een kurkvloer is de perfecte vloer als u zoekt naar een duurzame, natuurlijke en warmte-isolerende vloer. Het is anti-allergisch, antistatisch, geluiddempend en voelt zacht aan. Een kurkvloer past daarom perfect bij jonge gezinnen. Ook zijn er waterbestendige kurkvloeren die geschikt zijn voor de badkamer. Ook vloerverwarming kan prima in combinatie met de meeste kurkvloeren. U kunt kiezen uit verschillende houtdessins, steen designs of de klassieke uitstraling voor echte kurkliefhebbers!

Bamboe vloer

Een bamboe vloer is een heel bijzondere vloer. Zo is bamboe heel hard: maar liefst twee keer zo sterk als normaal eiken. Hierdoor is het geschikt voor intensief gebruik en het blijft bij goed onderhoud zeker 30 jaar mooi. Bamboe staat garant voor veel wooncomfort omdat het warmte uitstraalt en het is uitermate geschikt voor vloerverwarming. De door ons geleverde vloeren zijn antistatisch en anti-allergisch en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. Ten slotte is een bamboe vloer ontzettend duurzaam: een absoluut pluspunt als u voorstander bent van ecologisch verantwoorde producten.

Bamboe kan op verschillende manieren worden bewerkt, waardoor het in principe in elk interieur past en bij iedere nieuwe woontrend kan worden aangepast. Het warme, natuurlijke kleurenpalet varieert van karamel tot donkerbruin. Een bamboe vloer kan worden geolied of gelakt in iedere gewenste kleur. Ook de laatste woontrend – de doorleefde vloer- kan worden toegepast bij bamboe door het oppervlak te laten borstelen of op te ruwen.

Wat mag u van ons verwachten

Wat kunt u van onze kurkvloeren verwachten:

 • Vanwege de zachtheid is kurk zeer geschikt voor jonge gezinnen en mensen met pijnlijke gewrichten.
 • Warmte-isolerend en geluiddempend.
 • Milieuvriendelijk.
 • Makkelijk in onderhoud.
 • 10 jaar garantie op de lak/olie toplaag en 5 jaar op het leggen.

Wat kunt u van onze bamboe vloeren verwachten?

 • Een professioneel advies op maat.
 • Tot 30 jaar garantie op slijtage op de toplaag.
 • Een bamboe vloer van het A-merk MOSO en La-Legno.
 • U mag een plank mee naar huis nemen om te kijken of de kleur daadwerkelijk is wat u in gedachten heeft.
 • Een bezorgservice tot achter de drempel als u de vloer zelf wilt leggen.
 • Wij werken uitsluitend met vakmensen die uw vloer kunnen leggen.
 • 5 jaar garantie op het leggen.

Bekijk ons assortiment:

Buiten parketvloer

Kurkvloeren

Kurkvloeren

Bamboe vloeren

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.

reCAPTCHA is required.