Enwel Par-Ky fineerparket

21 maart, 2015
  • parky-fineer

Fineer-parket, het beste van laminaat en echt hout samen gebracht.

Par-ky is fineer-parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank van het Par-ky fineer-parket uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor.

Echt hout
Echt hout

Elke Par-ky plank is afgewerkt met een laag fineerhout. Daardoor zien onze vloeren eruit als massief parket. Bij Par-ky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.

hygienisch
Hygiënisch

Elke V-groef tussen twee Par-ky planken is voorzien van een antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet gaan innestelen. Zo blijft je vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.

home_purewood
Onze vloeren zijn duurzaam

Par-ky heeft een hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en benutten we dit materiaal optimaal door er niet meer dan een dunne toplaag van te snijden. Al het gebruikte hout halen we bovendien uit duurzaam beheerde bossen. Dat bewijst het “Pure Wood” label.

Sterker dan massief parket

en Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ultrasterke hoge-densiteitplaat (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde laag fineerhout is afgewerkt met maar liefst acht dikke vernislagen. Dat geeft onze vloeren een hogere weerstand tegen indrukken dan massief of samengesteld parket met een dikkere toplaag.

Par-Ky Twist+

De nieuwste innovatie van Par-ky is de Twist+ collectie, als antwoord op de laatste trend in interieurdesign. Deze innovatieve fineervloer combineert unieke patronen in echt hout met het installatiegemak van laminaat dankzij het Uniclic systeem. In een eenvoudige twist kan je een enkel visgraatmotief plaatsen, maar ook een dubbele visgraat of vierkanten zijn mogelijk. Bovendien creëert Par-ky Twist+ een perfecte balans tussen deze authentieke patronen en trendy kleuren. Par-ky TWIST+ bestaat in 5 kleuren en is ook voorzien van een geïntegreerde akoestische kurkonderlaag.

Om de berekening en installatie van Par-ky Twist+ nog te vergemakkelijken, hebben we ook een Twist App ontwikkeld. Daarmee kan je het vloerplan van uw huis of project opmaken en het patroon en de legrichting kiezen, en vervolgens krijg je een overzicht van de oppervlakte, het rendement, het aantal nodige dozen en de af te korten planken.

Par-Ky Pro
explodedview_pro

Een unieke kwaliteitsvloer voor de prijs van laminaat

Wil je alle voordelen van een degelijke houten vloer voor de prijs van laminaat, dan is onze PRO collectie een uitstekende keuze. De kortere en bredere planken bieden je het comfort en het authentieke uitzicht van echt hout, terwijl ze net zo makkelijk te plaatsen en te onderhouden zijn als laminaat. Fineerparket voor de prijs van kwaliteitslaminaat? Dat is PRO van Par-ky!

Afmetingen: 1203 x 190 x 7,2 mm (47 3/8 x 7 31/64 x 9/32 inch)