Vintage lamel parket

12 september, 2014
  • vintage-lamelparket

Parket is de verzamelnaam voor alle houten vloeren met een massieve houten toplaag van minstens 2,5mm dik. Alle houten vloeren van Lamett zijn eiken parketvloeren. Deze parketvloeren zijn beschikbaar in verschillende structuren en afwerkingen.

Lamett

Lamett is een Europese producent/distributeur van parket, laminaat en click vinyl. Onze focus is gericht op alle Europese landen waarbij België, Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland en Groot-Brittanië de belangrijkste afzetmarkten zijn.

De productie van het Vitage lamel parket en het laminaat gebeurt deels in Europa en deels in Azië. In Europa werken meer dan 100 mensen voor Lamett. Per jaar worden er vanuit België (Deerlijk) meer dan 15.000 zendingen verstuurd.

Wereldwijd bestaan er ook Lamett divisies in Azië, Rusland en de Verenigde Staten. In tientallen landen ter wereld wordt Lamett verkocht.

Competentie en zorg staan centraal:
Lamett streeft ernaar om uw Parket Spécialist te zijn.

In 2013 werd een nieuwe campagne opgezet rond het thema “Floors are female”. Deze eenvoudige, maar intrigerende, slogan is een weergave van onze liefde voor parket. Een uiting ook van onze intentie om met de meeste zorg in te staan voor kwaliteit en service.