Skip to main content

Dé “houten” vloeren specialist van Limburg

Als de specialist in houten vloeren staan wij al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap. We informeren u graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Profifloor is een begrip in Parkstad en ver daarbuiten. We stellen hoge eisen aan onze producten en de mensen die het vervaardigen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw aankoop perfect aansluit op uw wensen!

Advies op maat

Wanneer u in een houten vloer investeert, doet u dit met het oog op de toekomst. U wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van uw houten vloer. Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van een houten vloer, komen al snel veel vragen naar boven. Ook moeten uit het grote aantal opties de juiste keuzes gemaakt worden. Wordt het klassiek Frans eiken of toch liever een tropische houtsoort als Afzelia, jatoba of Robijn? Moet de vloer zwevend of verlijmd gelegd worden of gaat uw voorkeur uit naar een traditionele parketvloer? Wij geven u graag advies op maat.

U staat centraal

Wij hopen dat u onze visie herkent in onze werkwijze, de service, de garanties, het enthousiasme waarmee u geholpen wordt én de correcte manier waarop eventuele klachten worden behandeld. Wij stellen uw wensen centraal zodat uw nieuwe aankoop hier perfect op aansluit.

Veelzijdig assortiment

Profifloor kan meer dan 50 soorten houten vloeren leveren, waaronder een breed assortiment eiken vloeren. Elk van deze houtsoorten heeft een zeer onderscheidende en bijzondere uitstraling. We hebben naast tropische houtsoorten onder andere Frans Eiken, Europees eiken, Amerikaans Eiken, Bamboe parket, en Hard Maple in ons assortiment. Voor liefhebbers van een ‘doorleefde’ vloer hebben wij verouderde eiken vloeren. Elke houtsoort kan op haar beurt weer bewerkt worden met naturel olie of een van de vele kleuren naar uw wens om de contrasten in het karakter te accentueren. Een collectie lamelparket maakt het assortiment compleet. Zo ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de houten vloer te creëren die perfect bij uw huis en inrichting past. Hierbij hoeft geen enkele concessie te worden gedaan in kwaliteit of woongenot. Elke vloer uit ons assortiment is daarmee uniek in vorm én functionaliteit.

Piet Verbaten

Eigenaar Profifloor. mede-oprichter vloerenboulevard.nl

Kerkrade, Provincie Limburg, Nederland

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.
[vfb id=2]

Vloerverwarming en parket

Een comfortabele én duurzame match!

De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming.

Deze informatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de meeste leveranciers van vloerverwarming, producenten van parket en leveranciers van parketlijm en parket afwerkmiddelen in Nederland. Op deze website staat alles wat je over parket en vloerverwarming wilt weten.

✔ Alle geschikte parket- en houtsoorten.
✔ Vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.
✔ Overzicht van gekwalificeerde vakmensen.

De informatie is zowel voor particulieren als ook voor bouwers, designers en installateurs van vloerverwarming en parket.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Meer informatie