Skip to main content

Houten vloeren assortiment

Hollansche vloeren, Raftwood, Vintage lamelparket, Lamelparket, Massieve plankenvloer of traditioneel parket. Profifloor heeft alle soorten houten vloeren.

Meer informatie volgt hieronder

Houten parket vloeren

Parket is een duurzaam natuurproduct waarmee u elke dag een stukje natuur ziet, voelt en ruikt. Met een houten vloer haalt u een geschenk van de natuur in huis. Het oogt mooi, is warm en het is bovendien tijdloos. Met goed onderhoud kunt u zeker 40 jaar genieten van een parketvloer.

Iedere parketvloer heeft een uniek karakter. U kunt bij Profifloor kiezen uit verschillende houtsoorten en bewerkingen. Eén van de meest gebruikte houtsoorten is Frans eikenhout. Dit Europese hardhout kenmerkt zich als een van de hardste en beste houtsoorten door het ideale leefklimaat waarin de bomen groeien. Andere houtsoorten in ons assortiment zijn Amerikaans noten, merbau, teak, wengé, kempas, afzelia, kambala en keruing.

Wat mag u van ons verwachten

  • Een professioneel advies op maat
  • Korte levertijden
  • Mogelijkheden voor onderhoud service
  • Wij werken uitsluitend met vakmensen
  • 5 jaar garantie op het leggen

Bekijk ons assortiment:

Meester-Vloeren

Meester vloeren

Multiplank

Raftwood

Lamelparket

Traditioneel parket

Traditioneel parket

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.

Vloerverwarming en parket

Een comfortabele én duurzame match!

De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming.

Deze informatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de meeste leveranciers van vloerverwarming, producenten van parket en leveranciers van parketlijm en parket afwerkmiddelen in Nederland. Op deze website staat alles wat je over parket en vloerverwarming wilt weten.

✔ Alle geschikte parket- en houtsoorten.
✔ Vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.
✔ Overzicht van gekwalificeerde vakmensen.

De informatie is zowel voor particulieren als ook voor bouwers, designers en installateurs van vloerverwarming en parket.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Meer informatie