Lamelparket

Lamelparket is een houten vloer die bestaat uit meerdere lagen. De toplaag, ook wel zichtzijde of slijtlaag genoemd, bestaat uit massief hout. De basislaag of onderzijde wordt gemaakt van een kruislings verlijmde Berkenmultiplex. Dit is een zeer stabiele drager en zorgt ervoor dat lamelparket uitstekend geschikt is voor op vloerverwarming. Deze parketvloer kan zwevend gelegd worden. Hierdoor wordt een geluidsreductie van maximaal 11 dB bereikt, waardoor lamelparket ook geschikt is voor appartementen die aan een geluidsnorm moeten voldoen.

Traditioneel parket

Meer informatie volgt hieronder

Lamelparket is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Profifloor levert diverse soorten parket in verschillende afwerkingen. De toplaag wordt afgewerkt met een slijtvaste olielaag in elke door u gewenste kleur.

Heeft u vragen over deze vloersoorten of wilt u meer informatie over onze houten vloer? Kom dan eens langs in onze showroom of bel ons tijdens kantooruren.

Kenmerken

  • Geschikt voor: woon- en slaapkamers
  • Samenstelling: 4 mm eikenhout, 11 mm populierenhout
  • Kleuren: in diverse kleuren leverbaar
  • Legwijze: zwevend of verlijmd
  • Breedtes: 189 mm t/m 220 mm

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.

reCAPTCHA is required.