Skip to main content

Bamboe & buitenparket vloeren assortiment

Bamboe is de perfecte vloer als u zoekt naar een duurzame en natuurlijke vloer. Een bamboe vloer is een heel bijzondere vloer. Zo is bamboe heel hard: maar liefst twee keer zo sterk als normaal eiken. Hierdoor is het geschikt voor intensief gebruik en het blijft bij goed onderhoud zeker 30 jaar mooi. Buitenparket daarin tegen is ideaal in te zetten als terras of ideaal te gebruiken rondom een zwembad. Erg warme en natuurlijk uitstraling. Beide producten zowel Bamboe als Buitenparket zijn buitenhuis in te zetten.

Meer informatie volgt hieronder

Bamboe vloer

Een bamboe vloer is een heel bijzondere vloer. Zo is bamboe heel hard: maar liefst twee keer zo sterk als normaal eiken. Hierdoor is het geschikt voor intensief gebruik en het blijft bij goed onderhoud zeker 30 jaar mooi. Bamboe staat garant voor veel wooncomfort omdat het warmte uitstraalt en het is uitermate geschikt voor vloerverwarming. De door ons geleverde vloeren zijn antistatisch en anti-allergisch en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. Ten slotte is een bamboe vloer ontzettend duurzaam: een absoluut pluspunt als u voorstander bent van ecologisch verantwoorde producten.

Bamboe kan op verschillende manieren worden bewerkt, waardoor het in principe in elk interieur past en bij iedere nieuwe woontrend kan worden aangepast. Het warme, natuurlijke kleurenpalet varieert van karamel tot donkerbruin. Een bamboe vloer kan worden geolied of gelakt in iedere gewenste kleur. Ook de laatste woontrend – de doorleefde vloer- kan worden toegepast bij bamboe door het oppervlak te laten borstelen of op te ruwen.

Buitenparket

Buitenparket vloeren is een term die vaak voor zeer luxe hardhouten terrasplanken met clipsysteem wordt gehanteerd. Bij elk merk houten buitenparket vloeren zijn speciale clips te koop. Steeds meer mensen ontdekken dat juist de effen planken zonder groeven eenvoudig schoon te houden zijn en dus minder glad worden. Ook geldt hoe duurzamer de houtsoort, hoe minder vocht deze opneemt.

Wat mag u van ons verwachten

Wat kunt u van buitenparketvloeren verwachten:

 • Vanwege de hardheid is buitenparket zeer geschikt voor terras en zwembad omheining.
 • Eenvoudig schoon te houden
 • Milieuvriendelijk.
 • Makkelijk in onderhoud.

Wat kunt u van onze bamboe vloeren verwachten?

 • Een professioneel advies op maat.
 • Tot 30 jaar garantie op slijtage op de toplaag.
 • Een bamboe vloer van het A-merk MOSO en La-Legno.
 • U mag een plank mee naar huis nemen om te kijken of de kleur daadwerkelijk is wat u in gedachten heeft.
 • Een bezorgservice tot achter de drempel als u de vloer zelf wilt leggen.
 • Wij werken uitsluitend met vakmensen die uw vloer kunnen leggen.
 • 5 jaar garantie op het leggen.

Bekijk ons assortiment:

Buiten parketvloer

Bamboe vloeren

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.

Vloerverwarming en parket

Een comfortabele én duurzame match!

De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming.

Deze informatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de meeste leveranciers van vloerverwarming, producenten van parket en leveranciers van parketlijm en parket afwerkmiddelen in Nederland. Op deze website staat alles wat je over parket en vloerverwarming wilt weten.

✔ Alle geschikte parket- en houtsoorten.
✔ Vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.
✔ Overzicht van gekwalificeerde vakmensen.

De informatie is zowel voor particulieren als ook voor bouwers, designers en installateurs van vloerverwarming en parket.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Meer informatie