Buiten parketvloer

Wij zijn trots dat wij dezelfde kwaliteit nu ook buiten kunnen toepassen. Of het nu gaat om terrassen, veranda’s of zwembaden; alle soorten buitenruimtes kunnen worden omgetoverd in warme, natuurlijke en functionele verblijven. Wij zijn exclusief dealer. Dankzij een wereldwijd gepatenteerd bevestigingssysteem kunnen deze tarrasdelen écht onzichtbaar worden bevestigd.

Meer informatie volgt hieronder

Buiten parketvloer. Hét perfecte systeem…

Het clipsysteem is het absolute topsysteem in de markt. De speciale RVS-bevestigingsclips verdwijnen na installatie volledig uit het zicht en het speciale profiel van de parketdelen zorgt ervoor, dat er geen optische spleten tussen de terrasdelen ontstaat. Echter (regen)water, stof en ander klein vuil wordt perfect afgevoerd.
Perfecte visuele uitstraling en afwerking zonder zichtbare schroeven door het hout, waardoor splinters, scheuren en andere gevaarlijke oneffenheden worden voorkomen.

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.