Parador laminaat

Parador biedt een groot aantal laminaatvloeren – van het klassieke houtdecor tot designvloeren. Verneem hier alles over de optische en technische eigenschappen van onze laminaatvloeren. Verder krijgt u tips voor de plaatsing en het onderhoud.

Meer informatie volgt hieronder

Waar­om Pa­ra­dor la­mi­naat bij­zon­der is

Laminaat heeft zich al lang geleden van zijn natuurlijke voorganger, het parket, geëmancipeerd – niet in de laatste plaats wegens zijn zeer hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat ook voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes geschikt is. Vandaag wordt laminaat meer dan ooit gewaardeerd en wordt beschouwd als een waardig alternatief voor echte houten vloeren. Laminaat van Parador speelt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout en de modernste technische knowhow zijn wij in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te maken en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Verder openen wij met fantasievolle grafische motieven en met decors van bekende internationale designers fascinerende nieuwe vormgevingsmogelijkheden.

MA­TE­RI­AAL

Laminaat bestaat bijna honderd procent uit hout en is zo materiaal en inspiratie tegelijkertijd. Samen met zeer dichte houtvezelplaten maken de decorpapieren de authentieke interpretatie van hoogwaardige houtsoorten mogelijk. Maar ook andere materialen zoals steen of beton vinden in onze natuurgetrouwe laminaatdecors met hun verschillende formaten, leguitzichten en voegbeelden erkenning.

TECH­NIEK

Parador-laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en intelligente techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige legging, kantenimpregnering beschermt tegen vochtigheid – en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. Onze gebruiksklassen tonen dat de vloeren ook goed geschikt zijn voor sterke belasting. Beslissend voor een duurzaam belastbaar resultaat zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.

GE­ZOND WO­NEN

Parador-laminaatvloeren zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangenaam klimaat in de woonruimte. Dit bewijzen we graag met het gebruik van uitsluitend materialen voor gezonde woningen. Keuringcertificaten door de LGA en de Blaue Engel geven onze klanten de nodige zekerheid. Verder vermindert een verhoogd afleidvermogen de elektrostatische oplading. Ons laminaat is zeer houdbaar en eenvoudig te reinigen, zodat het perfect geschikt is voor huishoudens met kinderen, allergische mensen en huisdieren.

Op­bouw Pa­ra­dor la­mi­naat

Parador laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en een intelligente techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing, kantenimpregnering beschermt tegen vocht – en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. Onze gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren ook goed geschikt zijn voor sterke belasting. Beslissend voor een duurzaam belastbaar resultaat zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en de stabiliteit garanderen.

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.