Wicanders Cork

Een breed scala aan oplossingen ligt aan je voeten

Meer informatie volgt hieronder

Cork Go

Een budgetvriendelijke zwevende vloer, ontworpen om woonruimtes comfortabel te maken. De dubbele kurklaag in zijn structuur versterkt de thermische en akoestische prestaties voor een gezellige sfeer. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, Cork Go biedt 10 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik.

cork Essence

Ontworpen met het oog op prestaties, biedt Cork Essence unieke kurkontwerpen in een zwevende oplossing die voldoet aan de meest veeleisende behoeften van huishoudelijke en gemiddeld gebruikte commerciële ruimtes.De afwerking verbetert de natuurlijke schoonheid en milieu-eigenschappen van kurkvloeren, zonder de prestaties over het hoofd te zien voor commerciële ruimtes met gemiddeld gebruik.Dankzij de meerlagige kurkstructuur garandeert deze zwevende vloer een comfortabele sfeer, perfect voor de kinderen om op blote voeten rond te rennen of voor klanten om zich nog meer welkom te voelen in uw plaatselijke winkel.

Wicanders Cork

Ontdek onze natuurlijke kurkmotieven met unieke ontwerpen voor thuis of op kantoor. Elk bord is uniek, geheel in harmonie met de natuur. Wicanders kurkvloeren geven je levenslange prestaties met de natuurlijke toets en het gevoel van kurk. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en haar uitstekende prestaties.

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.