Visgraat masterpieces laminaat

Masterpieces biedt een groot aantal laminaatvloeren – van het klassieke houtdecor tot designvloeren. Verneem hier alles over de optische en technische eigenschappen van onze laminaatvloeren. Verder krijgt u tips voor de plaatsing en het onderhoud.

Masterpieces

Meer informatie volgt hieronder

Waar­om Masterpieces la­mi­naat bij­zon­der is

Laminaat heeft zich al lang geleden van zijn natuurlijke voorganger, het parket, geëmancipeerd – niet in de laatste plaats wegens zijn zeer hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat ook voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes geschikt is. Vandaag wordt laminaat meer dan ooit gewaardeerd en wordt beschouwd als een waardig alternatief voor echte houten vloeren. Laminaat van Masterpieces speelt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout en de modernste technische knowhow zijn wij in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te maken en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Verder openen wij met fantasievolle grafische motieven en met decors van bekende internationale designers fascinerende nieuwe vormgevingsmogelijkheden.

MA­TE­RI­AAL

Laminaat bestaat bijna honderd procent uit hout en is zo materiaal en inspiratie tegelijkertijd. Samen met zeer dichte houtvezelplaten maken de decorpapieren de authentieke interpretatie van hoogwaardige houtsoorten mogelijk. Maar ook andere materialen zoals steen of beton vinden in onze natuurgetrouwe laminaatdecors met hun verschillende formaten, leguitzichten en voegbeelden erkenning.

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.