Waterschade houten vloer

Water is de grootste vijand van uw mooie houten vloer, dus vaak is de schade groot als een lekkage of verstopping uw kostbare vloer beschadigd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstellen kunnen wij ervoor zorgen, dat uw vloer weer in z’n oorspronkelijke staat wordt terug gebracht.

Meer informatie volgt hieronder

Waterschade houten vloer

Heeft u waterschade aan uw houten vloer? Dat moet zo snel mogelijk worden hersteld. Voor een specialist in vloer reparatie gaat u naar Profifloor. Met meer dan tien jaar ervaring in het vak weten we hoe de schade kan worden hersteld, zodat u weer volop kunt genieten van uw houten vloer.

Wat te doen bij waterschade aan uw houten vloer
Waterschade is ontzettend vervelend. Het beschadigd uw eigendommen, uw meubels en natuurlijk uw vloer. Helemaal als u een houten vloer hebt, is water ontzettend schadelijk. De planken kunnen verkleuren, kromtrekken en er kan binnen enkele dagen al schimmel ontstaan. Snel handelen is dan ook zeker aan te raden.

Wat moet u doen bij waterschade?
1. Vloer drogen
Probeer de houten vloer te drogen door het oppervlak te deppen met handdoeken. Zet de verwarming hoog en zet, indien mogelijk, een ventilator of straalkacheltje erop.

2. Neem contact op met uw verzekering
Heeft u een inboedel of opstalverzekering? Dan valt waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekering naar de gang van zaken in deze situatie. Zij zullen foto’s vragen of een expert sturen. Als u foto’s maakt van de schade, probeer dan ook de oorzaak vast te leggen.

3. Neem contact op een specialist
Neem zo snel mogelijk contact op met Profifloor. Wij komen direct langs om de schade in kaart te brengen en te zoeken naar de juiste reparatie methode.

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.