Wicanders Wood

Wees anders. Blijf in uw comfortzone.

Meer informatie volgt hieronder

wood Resist

De perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een opvallende vloer zonder in te boeten aan prestaties. De beschermende slijtlaag garandeert een sterke weerstand, waardoor het kan worden gebruikt in intensief gebruikte commerciële ruimtes.
Door zijn meerlagige kurkstructuur met een geïntegreerde kurk onderlaag van 1,2 mm, garandeert deze zwevende vloer een meer stille, warme en comfortabele sfeer in elke ruimte.

wood Essence

Wood Essence is duurzaam tot in de kern en combineert de natuurlijke eigenschappen van kurk met de nieuwste digitale printtechnologie, in een lang plankformaat voor een verfijnde en eigentijdse uitstraling in elke kamer. Met indrukwekkende realistische beelden is deze zwevende oplossing geschikt voor de meest veeleisende woonruimtes en commerciële ruimtes met gemiddelde belasting. De afwerking benadrukt de schoonheid van hout, terwijl de 3,2 mm geagglomereerde kurklaag een uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie biedt.

wood Go

Zwevende oplossing die het superieure comfort van kurk combineert met een luxe vinyltegel (LVT)-laag voor zeer realistische hout weergaves. Wood Go is een budgetvriendelijke vloer, verkrijgbaar in twee soorten afwerking om te voldoen aan de behoeften van elke ruimte of project, van residentiële tot commerciële ruimtes met gemiddeld en intensieve belasting, Prestaties voor een beperkt budget is het uitgangspunt van Wood Go, met het gegarandeerd superieure gevoel van comfort dat bij alle Wicanders-producten wordt geleverd.

wood Hydrocork

Hydrocork is een waterdichte vloeroplossing die ideaal is voor alle binnenruimtes, inclusief badkamers en keukens, in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Deze zwevende oplossing met geringe dikte is ook een geweldige optie voor renovatieprojecten dankzij het revolutionaire PressFit-compressiesysteem dat functioneert als een kurkstop, wat zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie.De elasticiteit en veerkracht van de kurklaag van Hydrocork creëren een vloer die extra bestendig is, aanpasbaar is aan druk en ontworpen is om weerstand te bieden aan en te herstellen van hevige schokken. Het oppervlak heeft een beschermende slijtlaag waardoor het gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam is.

Wicanders Wood

Zeer realistische motieven

Ruime keuze aan houtmotieven die bij uw stijl passen.

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Producten

Alle producten in een overzicht voor u gepresenteerd!

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.