Balterio laminaatvloer

Balterio laminaatvloer, deze vloeren zijn allen van erg hoge kwaliteit. Een vloer is voor veel mensen een grote investering en daarom bieden wij u graag het beste van het beste. Al deze vloeren zijn te zien en te voelen in onze showrooms, daar kunnen ze u alles vertellen over de eigenschappen van de vloeren. Een aantal unieke eigenschappen zijn bijvoorbeeld dat de laminaatvloeren bij Profifloor over een HDF tussenlaag beschikken, dit zorgt voor extra sterkte en een goede bescherming. Buiten de sterkte van de vloer is laminaat ook erg geschikt voor vloerverwarming.( zelfs voor op de badkamer ) U kunt zelf uw laminaatvloer combineren met een prachtige traprenovatie in dezelfde kleur.

Balterio laminaatvloer

Meer informatie volgt hieronder

Onderhoud

Het onderhoud van een baltario laminaatvloer is zeer eenvoudig, dit komt doordat het onderhoudsvriendelijke vloeren zijn. Echter is slijtage iets waar niemand onderuit kan, elke vloer lijdt daar aan. De stofwisser is dagelijks voor een laminaatvloer voldoende. Voor vuil wat moeilijker te verwijderen is kunt u laminaatreiniger gebruiken, dit voegt u toe aan het water waarmee u de vloer schoon wilt maken.

De trend in Baltario laminaat vloeren:

  • XXL, lange en brede planken
  • Matte afwerking
  • Zichtbare én voelbare houtstructuur
  • Doorlopend patroon

SLIJTVAST, STOOTVAST EN KRASVAST LAMINAAT

De slijtvastheid wordt gegarandeerd door het slijtvaste toplaag in combinatie met de harde kern. De hoogkwalitatieve platen met HDF-kern zijn bestand tegen de plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten. Een gevallen, brandende sigaret, die enkele seconden op een Balterio laminaatvloer ligt, laat geen spoor na. Een Balterio laminaatvloer is perfect opgewassen tegen krassen van zachte rubberwieltjes van kantoormeubelen. Zand wordt het best buiten gehouden door het gebruik van een deurmat. Een slijtvaste laag voor jarenlang zorgeloos woonplezier.
De kwaliteitsvolle kernplaten beperken het effect van relatieve vochtigheid op een Balterio laminaatvloer in vergelijking met vol hout of spaanplaten. Een lichte zwelling van 1 mm per strekkende meter wordt opgevangen door een uitzettingsvoeg. Balterio produceert de platen met HDF-kern zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft.

ANTISLIP VLOER

Een gladde vloer is gevaarlijk voor u en uw huisgenoten. Om te voorkomen dat je valt, hebben onze ingenieurs de slipvastheid van onze vloeren verbeterd. Ze scoren nu maar liefst 45% beter dan de EN 13329 norm

VLEKONGEVOELIGER DAN HOUT OF TAPIJT

Saus-, spaghetti-, jam- of koffievlekken kunnen een tapijt of volle parketvloer beschadigen. Op een Balterio vloer hoeven vlekken geen ramp te zijn. Zelfs viltstift, lippenstift of nagellak kunnen eenvoudig worden verwijderd met een beetje aceton op een schone doek.

Balterio laminaatvloer

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.