Douwes Dekker laminaat

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaat-vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, …

Meer informatie volgt hieronder

Waar­om Douwes Dekker la­mi­naat bij­zon­der is

Onderhoud

Het onderhoud van een laminaatvloer is zeer eenvoudig, dit komt doordat het onderhoudsvriendelijke vloeren zijn. Echter is slijtage iets waar niemand onderuit kan, elke vloer lijdt daar aan. De stofwisser is dagelijks voor een laminaatvloer voldoende. Voor vuil wat moeilijker te verwijderen is kunt u laminaatreiniger gebruiken, dit voegt u toe aan het water waarmee u de vloer schoon wilt maken.

De trend in laminaat vloeren:

  • XXL, lange en brede planken
  • Matte afwerking
  • Zichtbare én voelbare houtstructuur
  • Doorlopend patroon

Collecties

Twee soorten vloeren

Douwes Dekker® biedt twee soorten vloeren in 9 collecties, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. Ons laminaat is er in 5 en het PVC in 4 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je kiezen uit meer dan 60 soorten vloeren! En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Enkele voorbeelden:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Lees meer op de Douwes Dekker website

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.