De Vinylvloer zonder Vinyl

De designvloer MeisterDesign is het gezonde alternatief voor de gebruikelijke vloeren van vinyl – hij beschikt over het Blaue Engel-keurmerk en is 100% Made in Germany. MeisterDesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar zonder de vooral ecologische en technische nadelen met zich mee te brengen. Zo is MeisterDesign – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig.

De Vinylvloer zonder Vinyl

Meer informatie volgt hieronder

Gebruikelijke vloeren van vinyl

De decors van MeisterDesign omvatten alles wat u nodig heeft voor een moderne vloervormgeving. Van tijdloze eiken oppervlakken in verschillende kleurvarianten en authentieke leisteen dessins, tot bijzondere en trendy vintage decors. Elke van de 18 decors is verkrijgbaar in vier verschillende opbouwtypen, en dat steeds als korte plank en als modern groot tegelformaat (MeisterDesign. pro uitsluitend als korte plank).

En waarom zonder vinyl?

Wat veel mensen niet weten: Vinyl stamt van het begrip PVC. Dat is niet per se iets slechts – maar het kan weekmakers bevatten, die bezwaren voor de gezondheid en het milieu met zich meebrengen. Om nog maar te zwijgen van de geuren die eruit vrijkomen. Daarom komt er bij MEISTER geen vinyl of PVC in en op de vloer. Maar wel de voordelen ervan. Want die zijn onomstreden: onderhoudsgemak, extreme bestendigheid, robuustheid en watervastheid.

Een renovatievriendelijke, dunne vloer, waaronder oude tegels niet zichtbaar zijn? Een licht verende vloer met dempende kurklaag? Of de watervaste zorgeloze variant? Bij de designvloer MeisterDesign is de keus aan u!

Meer informatie vind u op de Meister Laminaat site
MeisterDesign
Meister comfort
Meister Flex
Meister Life
Meister pro

contactformulier

Contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst. Wij komen deze persoonlijk overhandigen of nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Kerkrade.